Hiep hiep hoera!!!
Leuk hoor dat gillium zijn kado's zo leuk vind.
Eindelijk weer een verhaal, leuk!! En ook de foto's zijn erg leuk. Gillium zag er erg blij uit.
xxx
Wat ziet dat jochie er blij uit, wat een leuk verhaal en leuke foto,s. Voor jou is dat toch ook leuk dat je voor uitgang ziet.Dus voor jou is zo,n luchtkussen ook wel wat.hahahaha.
Nou natas wij wachten weer op jou volgende verhaal leuk hoor.Liefs andr;e en betty.
wat een fijne verjaardag was het. Gilium is wel erg verwend, en mach zicj gelukkig prijzen met z'n fijne aupair. Je doet het heel goed hoor. Nie3t te veel aan hem hechten......want anders kom je niet meer terug!!!
Noe lieverd een hele dikke knuffel van opa en oma
Zo eindelijk weer een verhaal heeft even geduurd maar de aanhouder wint het maar goed, leuk om te lezen dat hij het allemaal erg leuk vind en zijn kadootjes etc. een geweldige ervaring voor de kleine man toch nou geniet maar lekker en je doet het erg goed met hem maar net als wat oma al zei niet teveel hechten he want dan kom je niet meer tereu en weet je dan neem jij hem mee naar Nederland hahaha. groetjes en dikke knuffels van rov en annie
even eenkleinwoordje.wij vinden je gwedig wat je presteerd,Natsgazodoor. kusjeen knuffel vanomins bajjjjj
natas ik heb het bericht slecht getypt .
de fam Verwoert van de tuin.baybayyyyyyyy